Tekstschrijven

Veel organisaties vinden het best lastig om voor hun eigen bedrijf goede teksten te schrijven. Een pakkende nieuwsbrief, een goede brochure of een website die precies weergeeft wat uw bedrijf beoogt. En soms zijn zoveel mensen met dezelfde tekst (bijvoorbeeld bij een jaarverslag of aanbesteding) bezig, dat de stijl niet meer eenduidig is. 
Maar ook het eenvoudig en begrijpelijk verwoorden van beleidsmatige stukken of strategische beleidsdoelstellingen is vaak lastig als je zelf midden in de materie zit. Want hoe verwoord u uw bedrijfsdoelstellingen zo dat uw medewerkers er mee uit de voeten kunnen? En hoe begrijpen uw - wat minder technisch onderlegde - klanten uw technische omschrijvingen? Het is een vak.
 
We  zijn tekstschrijvers met een brede blik en human interest al een belangrijke drive. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen. We leven ons snel in en combineren een strakke planning met ad-hoc oplossingen. Teksten voor (SEO-vriendelijke) websites, nieuwsbrieven, brochures, mailingen, interviews, persberichten etc. behoren tot onze dagelijkse taken. Daarbij schakelen we snel.  
Margreet Koster schrijft o.a. regelmatig voor Bouwen in het Oosten, Tubantia de Twentsche Courant en de bedrijfsmagazines van o.a. Nijhof-Wassink Groep.

Meer informatie en referentieprojecten  

Neem contact met ons op voor meer informatie over tekstschrijven!