Is het 'dan' of 'als'? Kies je voor 'tenminste' of 'ten minste'?

Taalworkshops

De eerste indruk

Als bedrijf wilt u zich professioneel presenteren. Daar hoort ook de taal bij. Want door een taalfout, vergooit u uw kans op een goede eerste indruk.  Die taalregeltjes heeft u ooit geleerd. Klopt uw parate kennis nog met de actualiteit? En hoe zit het met de d's en t's en bijvoorbeeld de vervoeging van Engelse werkwoorden? 

Hoe communiceert u met uw klanten, medewerkers, leveranciers en collega's? Klopt de tone of voice bij wat u wilt bereiken en uitstralen?
 

INCOMPANY TAALWORKSHOPS
Wij  maken taalworkshops op maat. Met spellingregels (d's en t's, los of aan elkaar, etc.) en uw eigen teksten. Aangepast aan uw bedrijf en uw branche. Met tal van voorbeelden uit de praktijk en foto's.

UIT DE PRAKTIJK
In een taalworkshop op maat besteden we - naast de taalkwesties - ook aandacht aan de schrijfstijl die past bij uw imago, uw klanten en uw mensen. Als lesmateriaal gebruiken wij de teksten uit uw organisatie. 

Voor o.a. de Patiëntenfederatie Nederland, Veenstra & Stroeve en Wilo Westzaan verzorgde Text & Event in de afgelopen jaren verschillende 'opfristrainingen' Nederlandse taal.
Onlangs mochten wij vier taalworkshops verzorgen voor zowel beginners als gevorderen van Geas Energiewacht en drie workshops 'Effectief schrijven' voor de operational managers, planners en administratieve medewerkers van Nijhof-Wasssink.

UW EIGEN TAALWORKSHOP?
We maken 'm ook graag op maat voor u!
Meer informatie over een incompany taalworkshop.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

 
Lees hier de reviews van onze cursisten.


Nederlands voor anderstaligen
Voor Nijhof Wassink mocht Text & Event een basiscursus Nederlandse taal voor hoogopgeleide anderstaligen verzorgen. De cursisten hebben Pools als moedertaal, maar spreken erg goed Engels. De training bestond uit 24 lessen. We hanteerden de methode 'Nederlands in gang' (naar taalniveau A2). Daarna organiseerden we de vervolgtraining 'Nederlands in actie', waarbij in nog eens 24 lessen gewerkt werd naar taalniveau B1.