Tekstschrijven

Veel organisaties vinden het best lastig om voor hun eigen bedrijf goede teksten te schrijven. Een pakkende nieuwsbrief, een goede brochure of een website die precies weergeeft wat uw bedrijf biedt. En soms zijn zoveel mensen met dezelfde tekst (bijvoorbeeld bij een jaarverslag of aanbesteding) bezig, dat de stijl een ratjetoe wordt.
 

Verwoord uw informatie voor de doelgroep


Ook het eenvoudig en begrijpelijk verwoorden van beleidsmatige stukken of strategische beleidsdoelstellingen is vaak lastig als je zelf midden in de materie zit. Hoe verwoordt u uw bedrijfsdoelstellingen zo dat uw medewerkers er mee uit de voeten kunnen? En hoe begrijpen uw - wat minder technisch onderlegde - klanten uw technische omschrijvingen? Het is een vak.


Teksten die bij u passen

We  zijn tekstschrijvers met een brede blik en human interest als belangrijke drive. We leven ons snel in en combineren een strakke planning met ad-hoc oplossingen. Teksten voor (SEO-vriendelijke) websites, nieuwsbrieven, brochures, mailingen, interviews, persberichten etc. behoren tot onze dagelijkse taken. Daarbij schakelen we snel.  


Goed gesprek over tekst en taal?

We komen graag vrijblijvend langs!Ervaringen en referentieprojecten